En dag kvar !

2011-04-06 - 11:20:23

Sitter nu och väntar på Sandra :) ska gå ner till stallt och rida med den lilla pinglan. Hon bad mig ta med saft, så vi får la se vad hon har med sig för gott att knapra på. ( om hon har det vill säga ) men hon brukar ha det när hon ber mig ta med något drickbart ;)

BTW så fyller jag år imorgon !! Och jag hoppas VERKLIGEN att ja får Peace Ana Love biljetten !
bara MÅSTE dit iår igen :D


Fruktsallad !

2011-04-05 - 15:06:57

När man är sjuk. Så finn det inget godare än en goood fruktsallad ;D

Never end !

2011-04-05 - 13:26:13

Godmorgon !
Vaknade nyss med samma dåliga piss tillstånd. Febern är borta med hostan och förkylningen är kvar. Man känner sig¨så jävla äcklig när man mår såhär. Tänker inte gå till skolan förns jag är heeelt bra ! Åh så fyller jag år om två dagar också.. jäkla skit :(


just looove it !

2011-04-04 - 22:35:09

Hemma igen nu efter typ 2 timmar i stallet !!
OCH DÄR vart jag ännu mer förkyld. ännu mer hosta ! FAN VA NIICE !!
träffade min bebis felicia ut nyss och satt och snacka massa skit .Myys :) !
blir hemma imorn med.. kul.. Nu ska ja trösta mig med mer glass och titta på Life as we know it !

hörs senare antar jag !

Man har verkligen inget liv när man är sjuk ! ;)

2011-04-04 - 19:59:24

Har nu tittat klart på två filmer till. Först en VÄRDELÖS film vid namn " the good girl". pinsamt dålig. Sen kollade jag även på 127 hours, DOCK JÄVLIGT BRA. :) så vill ni se en dålig film. Tittade på den förstnämnda. Vill ni se en bra. Kolla på 127:an :)
Nu ska jag gå ( obsevera) till stallet. Det är 4 km. Jag har hosta. Är förkyld och ont i halsen. Och mamma tänker inte köra mig för att hade lite för mkt frånvaro i skolan tyckte hon. TROTS att min lärare senast IDAG skickat mail till henne att alla lärare har berättat att ja blivit så himla mkt bättre på både närvaro och resultat på prov och liknande. MEN nej fan det är lugnt. jag går gärna ner och blir ännu mer sjuk.
THANKS for the help mom !








Sjuklingen har talat !

2011-04-04 - 14:00:56

Tjuuu !

Jag tänkte bara slänga in ett litet snabbt filmtips :) jag tittade nyss på " Easy A " En brud i gymnasiumet som samlar på sig onödiga rykten för att populär, eller ja. mer " Ökänd "
Ta en titt på den filmen vetja :)

see ya :) <3

Måndag idag. ( no shit? )

2011-04-04 - 12:05:19

Måndag idag om sagt. Och jag ligger hemma och tycker synd om mig själv och frossar i mig Ben&Jerry´s.
jag hoppas verkligen inte att jag har fått lunginflamation :S För det känns som mina lungor typ är lika stora som en fem krona. skitsvårt att andas :/
MEn fan lika glad är jag för det, men gladast är nog räven ;) Jag tror ja ska vänta med att gå till stallet tills mamma kommer hem. så ja slipper gå.. Vill inte riskera att bli värre !
Nej men satt äh.. Vi hörs :D

sweet dreams !

2011-04-04 - 02:35:27

Jag har precis kollat klart på en super bra film som heter 50 first dates. Riktigt bra film faktiskt :) klockan är över halv tre, så ja ska försöka sova. Försöka hinna somna innan min hemska hosta kommer tillbaka. Drack nyss en STOR kopp skollhett te. Som mjukade upp min hals. Så hostar inte lika farligt nu. Men det blir väl samma hemska morgon imorn när ja vaknar. Då är det bara att gå upp å slå på vatten då :)

sweet dreams så hörs vi imorn ! :)

<3

ny dag nya möjligheter !

2011-04-04 - 00:20:56

nu är det måndag. Egentlign skola för mig .. MEN jag kn lika gärna dygna, för ja kommer ändå inte kunna sova av min hosta.. satt nyss å kollade på American dad på mtv. :) ska nu ut med hunden ... ska ta på mig alla kläder som finns. vill inte bli kall åh ännu mer sjuk. Vi lär ju höras snart om jag inte går å lägger mig :)

Lång dag !

2011-04-03 - 21:09:00

Den här dagen har varit oerhört lång. Har legt i soffan framför tvn sen klockan tolv idag.. helt sjukt.
ska iaf avsluta min kväll med att äta Ben&jerry´s och kolla på den grymt bra filmen "Taken". Som går på kanal4 just nu :)

wiihoo !! :D

2011-04-03 - 15:51:04

iblnd är det faktiskt rätt nice att vara sjukk ! ;)
Jag har legat här hemma själv hela dagen och tyckt synd om mig själv. MEn nu kom mamma och pappa hem och hade köpte Ben&Jerry´s Till lill sjuklingen :D

uttråkad !

2011-04-03 - 15:04:16

Sitter som sagt hemma med feber och hostar. och har absolut ingenting att göra. så sjukt uttråkad. väntar på att mamma ska komma hem så vi kan åka till stallet. Tänker ju inte gå 4 km i det här tillståndet liksom.
har precis sutti och kollat på Desperat housewifes. Mkt bra.. Tänkte ladda ner lite filmer nu å som jag kan ha till idag. tll imorn.. och resten av dagarna jag är sjuk..
måste bara avsluta å säga att jag saknar min älskade Emma (http://kaarlson.blogg.se/)



Älskar att vara sjuk !

2011-04-03 - 12:19:04

Vaknade imorse med världens hemskaste hosta. och nästan 40 grader feber.
Men det hindrade inte mig från att roa mig hela helgen. Me det får ju jag lida för idag stället :/ sjukt va dåligt jag mår. Kommer garanterat inte kunna gå till skolan dom närmaste dagarna, Vilket suger, för vi har skitmycket dn veckan :( OCH två prov på fredag.. inte okey :/
aja, ska ligga och tycka synd om mig själv nu och försöka bli frisk :)
hoppas ni mår bra iaf ;)

See ya :D <3



Bra slut på helgen.... elr?

2011-04-03 - 00:35:23

Har precis kommit hem från en underbar kväll med mat och bio med min underbra vän Micke :) vi såg " min låtsas fru " så jäkla bra film. SE DEN ! rekomenderar den skarpt !

jag har känt mig lite halv krasslig i halsen i några dagar, men trodde intre det va nåt. Men nu har jag skit ont när jag sväljer. Feber fick jag som en bonus på det också. PLUS världens förkylning och hosta.. Och lite grädde på nosen så har jag förbannat ont i mitt högra knä. Knastrar och knakar om det som fan..
livet är hårt.. men som man brukar säga. " men jag är hårdare" ;)
Godnatt på er så hörs vi imorgon !
<3

Man mår som man förtjänar !

2011-04-02 - 15:26:50

det var nog den tyngsta av ALLA gånger som jag gått hem från stallet. Fick skjuts av min kära far ner till stallet. men Fick gå hem. Både mamma och pappa är ute på äventyr. Så e själv hemma just nu. SKÖNT.
Men alltså att gå två km när man e bakis. asså nej fyyy ! Så va glada att ni int har häst dagen efter ni festat xD

Btw så satt jag och kollade igenom bilder från i sommras. Skapligt mycket jag saknar mitt långa hår :(

GAAAAAAH !!

2011-04-02 - 13:36:41

ligger hemma här sjukt bakis efter en skitnice fest hos dogge :) riktigt kul faktskt :) ar bara legat i min säng hela morgonen. har precis varit uppe och bakat chokladbollar :) så jäkla gott en dag som denna !!
jag måste GÅ till stallet. men jag oooorkar verkligen inte :( fan 4 km fram och tillbaka :( men men :(

Ikväll ska jag och min underbara vän micke åka till heron och äta massvis me bakis käk för att sen sätta oss framför bioduken och se " min låtsas fru"

RSS 2.0